Webconcepten - Van idee naar concreet concept

Bent u net gestart als ondernemer en heeft u een website nodig? Of voldoet de huidige website niet meer aan de koers van uw bedrijf? Ik stel graag samen met u een duidelijk webconcept op. Uw ambities en ideeën en mijn 10 jaar werkervaring vormen de basis voor een succesvol concept dat naadloos aansluit bij uw bedrijf en doelgroep.


Het belang van een webconcept

Een goed uitgedacht webconcept is belangrijk voor uw bedrijf aangezien internet de plek is waar (potentiêle) opdrachtgevers informatie zoeken en keuzes maken. Uw website dient hen te informeren en te verleiden om voor u te kiezen. De doelgroep en doelstellingen van uw bedrijf bepalen voor een groot deel de vorm en inhoud, echter, uw ideeën en persoonlijke voorkeur laat ik ook graag terugkomen in het concept. Ik help u om een helder en duidelijk beeld te krijgen en dit te vertalen naar een praktisch concept.


Wat is een webconcept eigenlijk?

Een webconcept is het ’masterplan’ dat als basis dient voor de vormgever en de webontwikkelaar. Zij werken de website vervolgens tot in detail uit. In het webconcept wordt het volgende vastgelegd:

  • Doel(en) & doelgroep(en)
  • Imago & uitstraling van de website
  • Gewenste functionaliteit(en) & techniek
  • Beheer & organisatie

Uiteraard kan ik zorgdragen voor het uitwerken van de vormgeving, het schrijven van de teksten, beeld & fotografie en het ontwikkelen van de website. Hier zet ik graag mijn netwerk van Zelfstandige Professionals in.

Neem contact op voor het uitwerken van het webconcept voor uw website die naadloos aansluit bij uw bedrijf.

Neem contact op via: 06 14 64 82 68