Social media strategie - Social media met concrete doelen

Twitter, Facebook, LinkedIn? Of toch 'iets' doen met Google+ of Pinterest? Bent u van plan om social media te gaan inzetten voor uw bedrijf maar weet u niet precies hoe te beginnen? Ik help u graag verder omdat ik ervan overtuigd ben dat een goede social media strategie aan de basis ligt van succesvol ondernemen. Door mijn analytische en praktische aanpak sluit de strategie naadloos aan bij de kernwaarden en ambities van uw bedrijf.


Het is belangrijk dat de gekozen social media strategie goed bij uw organisatie past. Om te bepalen wat de juiste strategie voor uw organisatie is zijn er enkele vragen die gesteld moeten worden. Wat zijn bijvoorbeeld de kernwaarden en visie van uw bedrijf? Hoe wilt u gezien worden door uw doelgroep? Op welke platformen zit uw doelgroep eigenlijk? Welk doel(en) wilt u met social media behalen? Wilt u actief de dialoog aangaan met uw doelgroep of wilt u alleen online communicatie over uw bedrijf monitoren? De antwoorden op deze vragen bepalen de vorm en het waarom van alle activiteiten van uw bedrijf op social media.


Natuurlijk zorg ik ervoor dat het strategisch plan uitgevoerd wordt door de juiste mensen en op verschillende afdelingen zodat het bedrijfsbreed gedragen wordt. Tijdens een workshop op maat deel ik graag mijn kennis en leer ik uw collega's de in's and out's van social media en hoe ze dit in hun dagelijks werk optimaal kunnen inzetten. Op deze manier is de strategie door jullie zelf uitvoerbaar en zet u samen met uw collega's een eenduidig en stevig imago neer van het bedrijf.


Extra mogelijkheden

Naast het opstellen van de social media strategie kan ik het volgende voor u betekenen:

  • Begeleiding bij het uitvoeren van de strategie
  • Opstellen van social media richtlijnen (do's & dont's)
  • Opstellen van contentstrategie & planning
  • Inrichten van social media-accounts
  • Het uit handen nemen van social media
  • Workshops die aansluiten bij de behoefte van uw bedrijf

en u kunt snel aan de slag met social media.

Neem contact op via: 06 14 64 82 68