Over Tanja - 10 jaar ervaring

In de afgelopen 10 jaar heeft Tanja zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van webdesign, webdevelopment, social media en online communicatie. Deze expertise zet zij graag in om ondernemers in het midden- en klein bedrijf en zzp'ers op weg te helpen met hun online communicatie.

De diensten die Tanja levert, lopen uiteen van het analyseren en optimaliseren van online media, het opstellen van strategische plannen tot het ontwikkelen van webconcepten. Daarnaast ondersteunt zij opdrachtgevers op een praktische manier bij het uitvoeren van de gegeven adviezen.


Snel inzicht

Haar kracht ligt in het verbeteren van online communicatie. Tanja verstaat de kunst om snel een scherpe analyse te maken, de knelpunten in kaart te brengen en dit direct te vertalen naar bruikbare adviezen. Zij zorgt er te allen tijde voor dat er een eenduidige lijn in de nieuwe plannen en uitbreidingen zit, wat zorgt voor een professioneel en consistent beeld.


Praktische adviezen

Tanja weet hierdoor de ambities en ideeën die er leven binnen een organisatie, te vertalen naar concrete oplossingen. Ook draagt zij haar kennis graag over en coacht ze medewerkers binnen het bedrijf op zo'n manier, dat zij al snel in staat zijn om zelf op kwalitatieve wijze aan de slag te gaan met social media en online communicatie.

Tanja werkt graag samen met andere Zelfstandige Professionals vanuit verschillende disciplines. Dat inspireert haar en leidt vaak tot nog betere resultaten.


bulletTanja Verdenius op LinkedIn
Foto Tanja Verdenius

”Het moet rond 1999 geweest zijn dat er tijdens mijn studie fotografische vormgeving aan de HKU een iMac in elk lokaal werd gezet. Nieuwsgierig volgde ik de aangeboden cursus "Internet". Ik was direct enthousiast en sindsdien is mijn liefde voor het web alleen maar gegroeid.

Was het eerst alleen vermaak en handig om informatie op te zoeken, in 2002 maakte ik er mijn werk van door als webdesigner aan de slag te gaan bij Tam Tam. In mijn vrije tijd werd ik van 2003 tot 2007 een fanatieke weblogger. De laatste jaren ben ik vooral actief op de sociale media zoals Twitter, Facebook, LinkedIn & Pinterest.

De nieuwsgierigheid is gebleven en ik volg de laatste trends op de voet. Als webdesigner ontwikkelde ik bovendien een scherp oog voor gebruiksvriendelijkheid en hield ik me al snel bezig met interactieve en functionele ontwerpen. Ik leerde hoe je complexe informatie voor bezoekers op een zo makkelijk mogelijke manier kunt ontsluiten.

Tegenwoordig spreken we niet meer over bezoekers maar over gebruikers en draait het al lang niet meer alleen om informatie maar meer en meer om transparantie, interactie en persoonlijke communicatie.”

- Tanja Verdenius


Wil je meer weten over de mogelijkheden van social media en online communicatie? Neem dan gerust contact met me op.

Neem contact op via: 06 14 64 82 68