11 juni 2012


De afgelopen weken heb ik hard gewerkt aan de nieuwe website van Tanja Verdenius. Ik ben er dan ook trots op dat de nieuwe site vanaf vandaag online is!

Niet alleen de website is nieuw, ook heb ik gekozen voor een nieuwe naam met bijpassend nieuw logo. Op 7 mei 2007 begon ik als webdesigner en webdeveloper onder de naam Kleurwerk. In de loop der tijd heb ik mijn dienstenaanbod op het gebied van online communicatie echter uitgebreid met webconcepten, strategische inzet van social media en optimalisatie van online media (website, nieuwsbrief, social media). De naam Kleurwerk dekte de lading niet meer en daarom besloot ik verder te gaan onder mijn eigen naam: Tanja Verdenius. Online communicatie is tenslotte persoonlijk, net zoals mijn manier van werken.

Het logo is ontworpen door [Natuurlijk] A la Leen en De Creatietuin heeft mij geholpen bij het schrijven van de teksten.

De komende tijd wordt de website nog uitgebreid met o.a. een overzicht van referenties en zoekmachineoptimalisatie (SEO) als aanvulling op mijn dienstenaanbod. Houd de website dus in de gaten!

06 14 64 82 68